preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Naslovnica
vijesti

Obavijest

Autor: Administrator , 8. 4. 2020. 13:13

Poštovani roditelji i učenici,

podsjetnik na izmijenjeni kalendar rada uz par napomena:

- od 10.04. do 13.04. - proljetni praznici

On- line nastava počinje 14.04.(utorak) s nekoliko izmjena:

- SRIJEDA (15.04.) - radi se raspored od ponedjeljka

- SUBOTA (18.04.) - radi se raspored od četvrtka

 

 [više]

OBAVIJEST ZA RODITELJE- VREDNOVANJE I OCJENJIVANJE TIJEKOM NASTAVE NA DALJINU

Autor: Sanela Čuljak, 3. 4. 2020. 18:01

Poštovani roditelji,

u tjednu poslije Uskrsa prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja provodit će se vrednovanje i ocjenjivanje u sklopu on-line nastave.  S obzirom na izvanrednu situaciju, roditelji više nego ikada trebaju biti uključeni u rad škole. Svima nam je u prvom planu dobrobit učenika te je važno da svi imamo razumijevanja jedni za druge.

Roditeljska uloga je osigurati i postaviti pravila škole u kući i odrediti vrijeme učenja te poticati dijete na samostalno određivanje zadatka (pomoći mu, ali ne raditi zadatke umjesto njega).

Vezano uz vrednovanje i ocjenjivanje sljedeći naglasci važni su za roditelje:

  • Prilikom vrednovanja obratit će se pažnja na samostalnost učenika, kreativnost, mogućnost korištenja naučenog i timski rad.
  • Učenici će dobivati ocjene iz aktivnosti u izvršavanju svojih obaveza
  • U svim predmetima vrednovat će se aktivnost učenika preko diskusija i domaćih zadaća na temelju koje će se dobiti ocjena
  • U svakom predmetu moguće je napraviti i jedan složeniji zadatak (plakat, prezentacija, projekt, istraživački rad, kritički prikaz, problemski zadatak) za koji će učenik dobiti ocjenu
  • Moguće je provesti pisani oblik rješavanja zadataka pomoću alata i uz ograničenje vremena za rješavanje
  • Za predmete koji se izvode 4 sata tjedno (MAT I HJ) uz sve navedeno provest će se i usmeno ispitivanje
  • Za ostale predmete usmeno ispitivanje će se provoditi ukoliko nastavnik uoči potrebu za tim ( ako nema dovoljno elemenata za zaključivanje ocjene)

S obzirom na novonastalu epidemiološki situaciju moguće su promjene nekih odluka, ali one sigurno neće biti donesene na štetu učenika ili njihovih mogućnosti za nastavak obrazovanja.

Molimo roditelje za strpljenje i suradnju!

 [više]

Dašak proljeća u doba korone

Autor: Stanko Leko, 1. 4. 2020. 11:45

Kako se naša školska mrežna stranica ovih dana čudno utopila u sivilu teksta i raznih uputa i obavijesti. Članovi Fotografske grupe naše škole odlučili su na nju unijeti malo vedrine i boje te joj povratiti život s nekoliko svojih fotografija, vjerujem da su u tome i uspjeli. Svojim fotografijama nastojali su prizvati proljeće u naša srca, koje nekako čudno u ovo doba korone klizi mimo nas i prolazi nezapaženo.

        Ana Velić, 7.b

 

 [više]

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE

Autor: Sanela Čuljak, 26. 3. 2020. 13:44

Dragi roditelji i učenici,

drugi tjedan nastave je pri kraju i mišljenja smo da smo na dobrom putu ka ostvarivanju ciljeva online nastave. Kako bismo i dalje bili uspješni u ostvarivanju ovakvog oblika nastave važno je da se pridržavate zadanih uputa i rokova:

1.)

Razrednik svakodnevno postavlja objavu najkasnije do 9:00 sati.

Učenici svakodnevno moraju označiti objavu razrednika oznakom LIKE kao znak prisutnosti na nastavi, najkasnije do 21:00 sat.

 

2.)

Učitelj svakodnevno objavljuje dnevne upute i zadaće od 9:00 do 11:00 sati.

Učenici zadatke rješavaju i šalju predmetnom nastavniku dan prije sljedećeg nastavnog sata, najkasnije do 21:00 sat.

 

Ukoliko imate tehničkih problema (Internet i sl.) slobodno se javite svojim razrednicima i učiteljima. Svaka neaktivnost i ne izvršavanje zadataka se evidentira i utjecat će na zaključnu ocjenu iz nastavnog predmeta.

Vaši učitelji !

#ostani doma

 [više]

Obavijest za roditelje nižih razreda matične i područne škole Cerić

Autor: Marinela Ivić, 25. 3. 2020. 17:11

Poštovani roditelji učenika nižih razreda matične i područne škole u Ceriću,

Od danas je aktivan Forum za roditelje na stranici za engleski jezik:

https://marinelaivic.wixsite.com/website/forum

Potrebno je postati članom stranice, ukoliko već niste, kako biste mogli sudjelovati na temama u forumu. Učiteljice engleskog jezika i stručna služba OŠ Zrinskih Nuštar nastojat će vam biti na raspolaganju tijekom novonastale situacije i pomoći vama i učenicima da koliko-toliko održimo normalni nastavni proces.

Svima nam je u ovoj situaciji potrebna neka poveznica s privremeno izgubljenom rutinom. Ovim putem, nastojali smo vratiti.

Hvala na razumijevanju.

Stay healthy and safe!

 [više]

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE- IZOSTANCI

Autor: Sanela Čuljak, 23. 3. 2020. 16:52

Dragi roditelji i učenici, 
u ovoj novonastaloj situaciji u kojoj se još uvijek svi pokušavamo snaći podsjećam vas da je obaveza učenika redovito pohađati nastavu, odgovorno izvršavati svoje školske obaveze te ispunjavati upute učitelja, stručnih suradnika i ravnatelja. To znači da ste i u ovom periodu održavanja online nastave dužni svakodnevno (izuzev vikenda) biti aktivni unutar virtualne učionice te se truditi pravovremeno izvršavati sve svoje obaveze, aktivnosti i zadatke koje dobivate od učitelja. Važno je da objave učitelja označite oznakom like. Svaka neaktivnost vodi se kao izostanak s nastave te ga je potrebno opravdati.
Razumijemo da katkad imate problema prilikom spajanja na mrežu i da nemate svi adekvatne uvjete za ostvarivanje online nastave. Stoga ovim putem, molim roditelje i učenike da mi se putem mail sanelaculjak2@gmail.com jave ukoliko postoje poteškoće prilikom izvršavanja obaveza i redovnog pohađanja online nastave. 

Ostanite u svojim kućama i čuvajte se jer nam je zdravlje na prvom mjestu!

Vaša pedagoginja
Sanela Čuljak

 [više]

Dragi roditelji učenika nižih razreda,

Autor: Marinela Ivić, 23. 3. 2020. 07:28

Na sljedećoj poveznici možete pratiti zadatke za engleski za učenike nižih razreda matične škole i PŠ Cerić. Dnevni zadaci po razredima i učiteljicama bit će objavljivani na blogu, dok na ostatku stranice možete pronaći prijedloge aktivnosti koje učenici mogu raditi samostalno ili djelomično samostalno prema godini učenja i vještinama.

Upite učiteljicama postavljate pod naslovom Contact na naslovnici (Home). Eventualne zadaće možete postaviti u komentare ispod objave na blogu, ako u objavi nije drugačije napisano.

 

Ostajte zdravo i nadamo se skorom povratku u klupe!

 

 

 

https://marinelaivic.wixsite.com/website

 [više]

Obavijest - izvođenje nastave na daljinu

Autor: Administrator , 20. 3. 2020. 12:49

Dragi učenici i roditelji

Uspostavljena je nastava na daljinu,  a komunikacija se odvija putem Yammera.

Međutim još uvijek ima onih učenika koji se ne pridržavaju dogovorenih pravila. Obveza svakog učenika je da redovito prati objavu razrednika i predmetnih učitelja za taj dan, a svoju nazočnost nastavi  dokazuje lajkom na objavu te izvršavanjem postavljenih zadataka i slanjem zadaće.

Imamo situacije da određeni učenici i roditelji nisu shvatili ozbiljno ovakav oblik nastave stoga ćemo morati sukladno tome i postupati.

Svi koji svoju nazočnost nastavi ne potvrde lajkom, ne odrade postavljene zadatke i zadaće za taj dan, razrednik i predmetni učitelj smatrati će da učenik nije prisustvovao nastavi te će se shodno tome i postupati.

Molimo roditelje da potiču i prate učenike te surađuju i komuniciraju s razrednikom kako bi zajednički riješili sve probleme s kojima se susrećemo. 

Za sve nejasnoće i dodatna pojašnjenja pišite vašem učitelju, na način da kliknete na REPLY ispod njegove objave za taj dan (ne pišite nove članke (postove) u virtualnoj učionici kako ne biste zagušivali prostor i time stvarali manju preglednost važnih informacija.

Također vas molimo da budete razumni i odgovorni te ne puštate djecu na druženje u većim skupinama (školsko igralište) kako bi spriječili moguće pojavljivanje i širenje virusa u našoj Općini. 

#ostanidoma

Puno zdravlja svima vama i uspjeha u praćenju nastave na daljinu.

 

 [više]

Podsjetnik - izvođenje nastave na daljinu

Autor: Administrator , 18. 3. 2020. 11:05

Dragi učenici i roditelji.

Započeli smo sa nastavom na daljinu,  komunikacija se odvija putem Yammera.

Izvodit će se prema redovnom rasporedu naše škole za taj dan. Možete tako očekivati da vam se u vašoj virtualnoj učionici razreda jave vaši predmetni učitelji koji će vam objasniti način na koji će s vama održavati nastavu i zadati aktivnosti za taj dan.

Redovito pratite vaše virtualne učionice na Yammeru, i objave vaših razrednika i učitelja, lajkajte ih kako bi znali da ste obavijest pročitali, tako potvrđujete i svoju nazočnost na nastavi na daljinu.

Za sve nejasnoće i dodatna pojašnjenja pišite vašem učitelju, na način da kliknete na REPLY ispod njegove objave za taj dan (ne pišite nove članke (postove) u virtualnoj učionici kako ne biste zagušivali prostor i time stvarali manju preglednost važnih informacija.

Vi i dalje ukoliko želite ili vas učitelji upute možete pratiti SPTV program u vrijeme kako je to za vaš razred objavljeno na stranicama MZO.

Puno zdravlja svima vama, i uspjeha u praćenju nastave na daljinu.

 

 [više]

OBAVIJEST- upis djece u 1. razred

Autor: Sanela Čuljak, 16. 3. 2020. 13:11

Zbog novonastale epidemiološke situacije, do daljnjega se obustavljaju sve predupisne aktivnosti (sistematski pregledi, stomatološki pregledi, cijepljenja, testiranja u školi).

 

Za sve dodatne infomacije možete se obratiti putem maila pedagoginji ili na telefonske brojeve u školsku medicinu.

 sanela.culjak1@skole.hr - pedagoginja

091/2700034 - medicinska sestra Medaković

091/2700066- liječnica Kristina Milorad

 

 [više]

OBAVIJEST - izvođenje nastave na daljinu - predmetna nastava

Autor: Administrator , 16. 3. 2020. 12:56

Dragi učenici i roditelji,

danas su prisutne poteškoće pri spajanju u Office 365 za škole i Yammer, vjerujemo da će se situacija uskoro stabilizirati. Nadamo se da ste pratili program Sportske TV, raspored emitiranja ovisno o razredu koji pohađate možete pronaći i na stranicama MZO. Ukoliko niste pratili današnji program, sadržaje možete pogledati i klikom na poveznicu u spomenutom rasporedu.

Od sutra (utorak, 17. ožujka) ukoliko sustav bude dozvoljavao, počet će nastava na daljinu putem Yammera. Izvodit će se prema redovnom rasporedu za taj dan. Možete tako očekivati da vam se u vašoj virtualnoj učionici razreda jave vaši predmetni učitelji koji će vam objasniti način na koji će s vama održavati nastavu i zadati aktivnosti za taj dan.

Predmetni učitelji svaki će dan, sukladno rasporedu sati, objavljivati nastavne materijale i upute za svoj predmet te vas uputiti na sadržaje potrebne za ostvarivanje nastave. Materijali mogu biti u obliku tekstualnih uputa, fotografija, mrežnih poveznica, nastavnih materijala namijenjenih preuzimanju (radni listići, prezentacije i videozapisi). Neki će vas učitelji pozvati u vaš razred u programu OneNote tamo vam postavljati materijale i zadatke, te tražiti od vas da ih riješavate. Zadaća učitelja bit će pratiti vaš rad, pregledavati što ste uradili, poticati na rad i pomagati vam ukoliko negdje zapnete.

Pohađanje nastave provjeravat će se svakoga dana, a svoju pristunost na nastavnom satu (preuzimanje materijala i čitanje uputa) potvrđujete oznakom LIKE ispod objave predmetnog nastavnika u Yammeru. Oznaka LIKE je obavezna jer potvrđuje vašu nazočnost na nastavnom satu.

Ne pohađanje nastave na daljinu trebat će opravdati razredniku.

Učenici trebaju izvršavati svoje aktivnosti u virtualnim učionicama, tijekom dana (jer razumijemo kako možda imaju teškoća pristupiti internetu ili dijele uređaj s braćom i sestrama (dakle, bilo kada u tijeku dana je prihvatljivo odraditi svoje obaveze).

Puno zdravlja i uspjeha svima nama u izvođenju nastave na daljinu.

 [više]

Vodič za prijavu u aplikaciju Yammer

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 12:58

Ako učenici već imaju aktivan Office365 račun iz njega će moći bez problema na Yammer. Sustav ih automatski prihvaća i daje im pristup. Ukoliko se nisu do sad prijavljivali u Office 365, trebaju to učiniti.

Prijava na Office365 portal moguća je putem sljedeće poveznice:

https://office365.skole.hr/

U gornjem desnom kutu potrebno je odabrati "Prijava", potom "AAI@EduHr" prijava te upisati korisničko ime i lozinku. Nakon prijave na navedeni portal, potrebno je potvrditi uvjete korištenja te odabrati opciju "Odvedi me na Office365". Tada će u popisu aplikacija biti vidljiv i Yammer te će mu korisnici moći pristupiti.

Učenici koji su se već ranije prijavljivali putem Office 365 aplikacije, mogu se u Yammer prijaviti i direktno putem poveznice:

https://www.yammer.com

svojim AAI@EduHr pristupnim podacima.

 [više]

OBAVIJEST - prekid nastave u školi - nastava na daljinu

Autor: Administrator , 13. 3. 2020. 12:55

Dragi učenici i roditelji

od ponedjeljka (16. ožujka) u svim školama u Republici Hrvatskoj, prekida se nastava na 2 tjedna, te organizira nastava na daljinu. Nastava za našu školu odvijati će se:

  • za učenike predmetne nastave (5.- 8. razred):

                 -  putem aplikacije YAMMER

                 -  i Sportskoj TV

  • za učenike razredne nastave (1.-4. razred):

                - putem programa na HRT 3

               

- komunikacija s roditeljima (Viber, WhatsApp, Facebook)

Za daljnje informacije (način i točno vrijeme izvođenja nastave) pratite obavijesti u medijima i na web stranici Škole.

Učenici su obavezni sudjelovati u izvođenju nastave na daljinu.

Vaši učitelji

 [više]

Projekt Igrajmo se jezikom

Autor: Marica Jurec, 12. 3. 2020. 17:29

Logo projekta

Prvašima iz Cerića u goste su došli: mame, tate, bake i jedan brat zabaviti se kroz različite aktivnosti u projektu Igrajmo se jezikom. Igrajmo se jezikom je projekt koji promiče ljepotu jezika, a cilj mu je nizom jezičnih igara učenicima približiti ljepotu jezika.

 

 [više]

Natjecanje mladih Crvenog križa Vinkovci

Autor: Miroslava Vekić, 10. 3. 2020. 08:08

Natjecanje Mladih Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, održano je 7. ožujka 2020. godine,  19 ekipa osnovnih škola i 7 ekipa srednjih škola okupilo je  preko 260 sudionika.

Ekipe su rješavale četiri pismena testa iz prve pomoći, povijesti i djelatnosti Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Hrvatskog Crvenog križa, međunarodnog humanitarnog prava i Ženevskih konvencija, Deklaracije o ljudskim pravima i Konvencije UN o pravima djeteta, te pokazivale znanje i vještine pružanja prve pomoći na dvije praktične pozicije sa po tri ozlijeđene osobe.

Ukupni rezultati su pokazali da je prvo mjesto u kategoriji osnovnih škola osvojila ekipa OŠ Zrinskih Nuštar u sastavu: Maja Marošević, Leona Magdić, Eugen Sesar, Ivan Šarić, Mislav Pfaf i Laura Radić.

 [više]

Obilježen 100. dan škole

Autor: Marica Jurec, 4. 3. 2020. 21:59

U brojnim se školama diljem svijeta obilježava 100. dan nastave.

Svojih prvih 100 školskih dana obilježili su 4. ožujka i prvaši iz Cerića pod motom "Preživjeli prvih 100 dana".

 [više]

Igor Patrčević pozvan na državno natjecanje

Autor: Stanko Leko, 27. 2. 2020. 10:00

 

Igor Patrčević, učenik 5.a razreda naše škole, pozvan je na državno natjecanje Informatika 2020, koje će se održati u Primoštenu od 24. do 27. ožujka 2020.

Igor se natjecao u kategoriji Digitalne kompetencije - Osnove informatike 5, a mentorica mu je bila učiteljica Klaudija Wild.

 

Sve čestitke i puno uspjeha na državnom natjecanju!

 

 [više]

Dan ružičastih majica 2020

Autor: Sanela Čuljak, 25. 2. 2020. 19:32

Dan ružičastih majica najpoznatiji je program prevencije vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj u kojem sudjeluje više od dva milijuna sudionika. 2017. godine od strane hrvatskog Sabora proglašen je kao Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja na prijedlog Centra za edukaciju i prevenciju nasilja.
Učenici naše škole napravili su prigodan video koji možete pogledati ovdje na stranicama škole, a u holu će biti postavljen kutak za slikanje.

 

 [više]

Prva nagrada na Šokačkome sijelu

Autor: Marija Lesandrić, 23. 2. 2020. 23:06

Vođeni motom „Slavonijo, dok ti ime traje, čuvat ćemo tvoje običaje“, učenici Područne škole Marinci sudjelovali su u pokladnoj povorci u sklopu 53. županjskog Šokačkog sijela. Trud i lijepa priča koju smo ispričali kroz naše kostime prepoznati su i nagrađeni prvom nagradom.

Želja nam je bila prikazati narodne običaje, floru i faunu te život ljudi uz rijeke naše županije. Razmišljajući o bogatoj tradiciji, kulturnoj baštini i prepoznajući turistički potencijal Vinkovaca, Vukovara, Otoka, Iloka i Županje odlučili smo biti suveniri, odnosno magnetići koji slikovito opisuju sve najbolje, najljepše, najmirisnije i najukusnije od Vukovarsko-srijemske županije. Kao škola koja nosi priznaje „Škola prijatelj baštine i turizma“ odlučili smo našu županiju, osim živopisnim slikama, predstaviti stihovima i citatima poznatih osoba koje su plemenitu ravnicu okruženu Bosutom, Dunavom, Savom i Vukom opisale kao kolijevku šuma hrasta, vinograda, kruha, vina, kulena, rakije i Šokadije. Mali, ali ponosni čuvari tradicije, nakratko su oživjeli bana Šokčevića te predvođeni njime na dječji, ali živopisan i kreativan način slikama, riječima i notama bajkovito dočarati sve blagodati prirode, povijesti, kulture, tradicije, sporta, pjesme, plesa i svega onoga što Slavoniju i nas Slavonce čini ponosnima, prkosnima i plemenitima.

Ponosni smo što možemo istaknuti da su kostime, lutke i rijeke učenici, uz pomoć učiteljica Nevenke Škrabo i Marije Lesandrić, izrađivali u školi i uvijek iznova iskreno uživali u radosti stvaranja i druženja. No, bez naših roditelja, odlazak, nastup i druženje u Županji ne bi bili mogući pa im se od srca zahvaljujemo. Njihova podrška uvijek nam je vjetar u leđa i motiv više da i dalje marljivo i predano radimo.

 [više]

Uspjeh učenika PŠ Marinci

Autor: Marija Lesandrić, 21. 2. 2020. 15:06

Učenici 2. i 3. razreda PŠ Marinci na ovogodišnjem su Bibliobusovom natječaju osvojili treće mjesto. Zadatak je bio osmisliti bibliorap na temu knjiga, čitanja, prijateljstva ili nečega što je djeci blisko i drago. Odlučili smo spojiti ljubav prema zavičaju i pjesmu, a naš trud prepoznat je i nagrađen. Učenici i učiteljice dobili su zahvalnice, knjige i slatkiše, no najviše nas je obradovala besplatna članarina u gradskoj knjižnici ili Bibliobusu jer nam je to putovnica u svijet mašte, znanja i novih kreativnih rješenja. 

Na ovoj poveznici možete poslušati kako zvuči naš uradak:

https://www.youtube.com/watch?v=zNJ2fZgpgok

 

 [više]

INFORMATIKA - županijsko natjecanje

Autor: Administrator , 17. 2. 2020. 10:05

U petak, 14. veljače 2020. u našoj školi je održano županijsko natjecanje iz informatike Natjecanje iz informatike 2020. 

Na natjecanju je sudjelovalo 69 učenika (16 mentora) iz 19 osnovnih škola Vukovarsko-srijemske županije, te jedan učenik iz OŠ A. Mihanovića, Zagreb, koji se sa svojim razredom u vrijeme natjecanja zatekao u Vukovaru.

Broj natjecatelja po kategorijama - Logo (12), Python (10), Digitalne kompetencije 5 i 6 (24) i Osnove informatike 7/8 (24).

Natjecanje je proteklo u ugodnom i vedrom natjecateljskom ozračju.

Učenici naše škole postigli su izvrsne i vrlo zapažene rezultate.

Izvrstan rezultat postigao je učenik petog razreda, Igor Patrčević u kategoriji Digitalne kompetencije 5, dok su učenici Lucija Hojski i Marko Damjanović, u istoj kategoriji pokazali vrlo zapažene rezultate.

Vrlo zapažene rezultate postigli su učenici sedmog razreda: Sara Perković i Jakov Dekanić, u kategoriji Osnove informatike 7.

Naša škola se, a sudeći prema riječima nazočnih mentora, učenika i članova županijskog povjerenstva, i ovaj put pokazala odličnim i dobro organiziranim domaćinom županijskog natjecanja u informatici.

 

 [više]

Županijsko natjecanje - stolni tenis

Autor: Željko Škrabo, 14. 2. 2020. 12:46

U Nuštru je u srijedu, 12. 2. 2020. g. u sklopu školskih sportskih natjecanja Saveza školskih sportskih društava Vukovarsko- srijemske županije održano natjecanje u stolnom tenisu za djevojčice, na kojemu je ekipa naše škole osvojila prvo mjesto i osigurala odlazak na Državno prvenstvo.
 [više]

IZVJEŠĆE O ORGANIZACIJI I PROVEDBI ŠKOLE PLIVANJA

Autor: Administrator , 13. 2. 2020. 14:00

I ove školske godine učenici četvrtih razreda naše škole iz Nuštra, Marinaca i Cerića dobili su priliku polaziti školu plivanja. Škola plivanja provodi se na vinkovačkim bazenima prema plivačkom programu Vinkovačkog plivačkog kluba, u sklopu nastave TZK-a, u vremenu od 11. veljače do 31. ožujka 2020. Za polaznike je program besplatan, financiran od strane Općine Nuštar.

 [više]

PROZORI

Autor: Stanko Leko, 9. 2. 2020. 23:34

Ovdje pogledajte radove učenika članova Fotografske skupine, nastalih u sklopu 62. školskog natjecanja Mladih tehničara 2020, održanog u našoj školi 6. veljače 2020. na zadanu temu PROZORI.

FOTOGRAFIJE

 

 [više]

HIPPO OLIMPIJADA

Autor: Ninoslava Dolić, 7. 2. 2020. 14:49

Treću godinu za redom u našoj će se školi održati Hippo olimpijada, međunarodno natjecanje iz engleskog jezika.

Hippo olimpijadu organizira GLOBAL HIPPO ASSOCIATION, neprofitna organizacija osnovana 2012. Njihova je svrha promicanje važnosti znanja engleskog jezika i spajanje djece iz različitih država.

 [više]

Javni poziv za nabavu paleta- jednostavna nabava

Autor: Administrator , 30. 1. 2020. 16:25

Sve informacije o javnom pozivu mogu se pronaći na Javni pozivi.

 

 [više]

Klokan bez granica 2020. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sanja Lovrić, 30. 1. 2020. 10:35

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva, natjecanje će se u Republici Hrvatskoj održati u četvrtak 19. ožujka 2020. godine u 12 sati i 30 minuta u svim školama.

 

 PRIJAVA I SUDJELOVANJE
1.Obrasce za prijavu ( popise učenika po skupinama) možete naći  ispod  u okviru Matematika, pod imenom  natjecatelji-idskole.xlsx 

Zbog naknadnih zahtjeva roditelja za brisanjem imena njihove djece sa službenih lista nagrađenih učenika (pozivanjem na Zakon o zaštiti osobnih podataka) i ove godine svaki učenik koji želi pristupiti natjecanju, mora imati ispunjenu suglasnost roditelja. Suglasnost se nalazi na mrežnim stranicama  HMD-a.

2.Obrasce popunite  velikim slovima i  pošaljite najkasnije u petak 7. veljače na mail: sanjalovric1965@gmail.com

 3.Prikupljeni novac( 15 kn po učeniku) donijeti u centralnu školu do ponedjeljka, 10. veljače. 

Zadatke i rješenja sa prethodnih natjecanja  možete preuzeti   na poveznici http://os-zrinskih-nustar.skole.hr/nastava/predmeti/matematika u okviru MATEMATIKA.

 

 

 [više]

Poziv roditeljima- upis djece u 1. razred Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sanela Čuljak, 21. 1. 2020. 11:58

Prijave djece za upis u prvi razred provodit će se od 3. do 17. veljače 2020. godine. 

 [više]

Projekt "Škola za 21. stoljeće, škola za kreativnost"

Autor: Marina Benčević, 17. 1. 2020. 16:56

Naša škola se i ove godine uključila u projekt poticanja kreativnosti „Škola za 21. stoljeće, škola za kreativnost“ kojim rukovodi osječka udruga Klikeraj u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja. Projekt je vrijedan 142 000 kn, a cilj mu je pružiti mogućnost darovitim učenicima da razvijaju svoju kreativnost, kao i učiteljima i nastavnicima da usavršavaju svoje kompetencije u radu s takvim učenicima.

 [više]

Svečani završetak projekta Sva lica knjiga – SLIKA

Autor: Marica Jurec, 22. 11. 2019. 15:42

U Domu kulture u Nuštru svečano je završen projekt Sva lica knjiga – SLIKA u kojem su sudjelovali djelatnici i učenici OŠ Zrinskih Nuštar s partnerima: Gimnazijom Matije Antuna Reljkovića iz Vinkovaca, Predškolskom ustanovom Vrtuljak iz Nuštra i Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije.

 [više]

Uspostavljen digitalni školski repozitorij „ZRINUS – Repozitorij Osnovne škole Zrinskih Nuštar“ u sklopu EU projekta „Sva lica knjiga – SLIKA“

Autor: Marina Kegalj, 12. 11. 2019. 12:50

U sklopu projekta Europskog socijalnog fonda „Sva lica knjiga – SLIKA“ uspostavljen je digitalni školski repozitorij „ZRINUS – Repozitorij Osnovne škole Zrinskih Nuštar“ kao prvi digitalni osnovnoškolski repozitorij u Republici Hrvatskoj.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Sigurnost djece na internetu

Misliš kako znaš sve o sigurnosti na internetu?

    

      

NEMOJ ŠUTJETI O PROBLEMIMA - POTRAŽI POMOĆ!


"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Koliko je sati?

 

 

Kalendar
« Veljača 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

eTwinning

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

Raspored zvonjenja

 

 

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

UPISI U SREDNJU
PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2019./2020.

MŠ Nuštar RN

MŠ Nuštar PN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Prijevoz učenika

    

SIGURNIJE NA INTERNETU

Radno vrijeme

Priloženi dokumenti:
Radno vrijeme 19-20.pdf

INDIVIDUALNI RAZGOVORI
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / www.os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju