preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Naslovnica
Vijesti

Najkvalitetniji i najuspješniji učitelji, nastavnici i stručni suradnici promovirani u zvanje mentora i savjetnika

Autor: Dobrila Ereš, 25. 2. 2016.

Na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 11. i 12. veljače 2016. godine u zvanje mentora i savjetnika promovirano je 519 najkvalitetnijih i najuspješnijih odgajatelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika iz predškolskih ustanova te osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske.

Među promoviranim u zvanje savjetnika bile su učiteljice razredne nastave iz naše škole Sanja Lovrić i Miroslava Vekić.

                              

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Predrag Šustar promoviranim se obratio pismom koje je započeo iskrenim čestitkama i zahvalom.

Odluku o napredovanju u zvanje svima promoviranima uručila je ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković, ističući da kvalitetno obrazovanje nije moguće  bez stručnih odgovornih i kvalitetnih odgojno-obrazovanih radnika. Uz čestitke na promaknuću i zahvalu za predan i odgovoran rad s učenicima ravnateljica Agencija istaknula je da su promaknuti odgojno-obrazovni radnici entuzijasti, koji s mnogo strasti, truda, zalaganja i ljubavi pristupaju svome poslu. - Ulaskom u učionicu svakim ste danom na testu sposobnosti i svaki dan potvrđujete svoju predanost, znanje, požrtvovnost obavljajući ovaj iznimno lijep, odgovoran i težak posao - naglasila je Jadranka Žarković- Pečenković.

Iako nažalost u društvu njihovo zalaganje i rad često nisu dovoljno cijenjeni, ni statusno i materijalno, svečanom promocijom u položajna zvanja Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta žele pokazati da se ipak prepoznaju i nagrađuju oni najkvalitetniji i najuspješniji.

Ocjenu rada učitelja daju ravnateljica škole na osnovi praćenja rada učitelja uz suglasnost učiteljskog vijeća i stručno-pedagoški nadzornik Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Ponosni smo na naše učiteljice Sanju Lovrić i Miroslavu Vekić  koje su  dobile  priznanje za svoj dugogodišnji, uspješan i kreativan odgojno-obrazovni rad.

Iskrene čestitke učiteljicama Sanji i Miroslavi za napredovanje u zvanje učitelja savjetnika.     

 

 

 


Priloženi dokumenti:
large_img_154879.jpg (21.85 KB)
large_img_154880.jpg (29.00 KB)


UPISI U SREDNJU
JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

Anketa
Kraj školske godine!
Kalendar
« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2016/17.

2. polugodište

MŠ Nuštar PN

MŠ Nuštar RN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

1. polugodište

MŠ Nuštar

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Raspored zvonjenja

SIGURNIJE NA INTERNETU

INDIVIDUALNI RAZGOVORI

      TERMINI

Oglasna ploča
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / www.os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju