preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Naslovnica
Vijesti

Promocija mentora i savjetnika

Autor: Dobrila Ereš, 28. 11. 2016.

U petak, 25. studenoga 2016. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana promocija mentora i savjetnika. Promovirano je 461 odgojno-obrazovni djelatnik iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova iz cijele Hrvatske.

Među njima su iz naše škole promovirani: učitelj matematike Željko Brčić, učiteljica engleskog jezika Blanka Cikač, učiteljica razredne nastave Branka Krvavac i učitelj informatike Stanko Leko.

Odluku o napredovanju u zvanje svima promoviranima uručila je Jadranka Žarković Pečenković, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje. U svom obraćanju naglasila je kako MZOS i AZOO promocijom žele pokazati kako je rad svih odgajatelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika, a osobito onih koji se ističu svojim radom i zalaganjem, prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te se kao takav cijeni.

Ocjenu rada učitelja daju ravnatelji škola na osnovi praćenja rada učitelja uz suglasnost učiteljskog vijeća i stručno-pedagoški nadzornik Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Ponosni smo na naše učitelje Željka Brčića i Blanku Cikač koji su iz zvanja mentora promovirani u zvanje savjetnika, učiteljicu Branku Krvavac koja je ponovno izabrana u zvanje mentora te učitelja Stanka Leku, koji je ponovno izabran u zvanje savjetnika te su tako još jednom  dobili zasluženo priznanje za svoj dugogodišnji, uspješan i kreativan odgojno-obrazovni rad.

 

Iskrene čestitke još jednom svima.

 
Proslava 250 obljetnice škole u Nuštru i 45 godina rada u (n)ovoj školi

Poštovani posjetitelji web stranice naše škole,

započeli smo još jednu školsku godinu sa željom da bude uspješnija od prethodne, da učenici prošire svoje znanje, obogate  se novim spoznajama, uživaju u zanimljivim aktivnostima zajedno sa svojim učiteljima.

Volja, rad i trud i dosad su bili naš prokušani recept za uspjeh, stoga se nadam da ćemo i ovu godinu okončati, kao i prošlu, ponosni na niz uspješnih priznanja s različitih natjecanja (od županijskih do državnih) u kojima su naši učenici pokazali zavidno znanje, ali i odlične sportske vještine.

Posebnu pohvalu treba odati savjesnoj i vrlo dobro organiziranoj provedbi različitih projekata, posebno onih u humanitarne svrhe, u koje su osim učenika vrlo aktivno i predano bili uključeni i roditelji te svojim doprinosom pružili lijep i poticajan primjer djeci.

Zato mi je posebno drago što, evo već na početku ove školske godine, mogu najaviti veliki projekt proslavu 250 obljetnice škole u Nuštru i 45 obljetnice rada u (n)ovoj školi – te pozvati sve učenike, učitelje, roditelje i sve mještane da nam pomognu u tome. Ovaj veliki jubilej trebamo dostojno i s ponosom obilježiti, a to ćemo uspjeti, ako se svi potrudimo.

Ciljevi  projekta:

  • Njegovati domoljubne osjećaje te razvijati svijest o pripadnosti hrvatskome narodu
  • Tekovine Domovinskog rata, ratno i poratno vrijeme čuvati kao naslijeđe za  budućnost.
  • Njegovati ljubav prema domovini, njezinoj povijesti, kulturi i običajima, ljepoti jer:

            „Narodi propadaju samo onda kad izgube uspomenu na svoju prošlost“ i

            „Navik on živi, ki zgine pošteno“.

Vrijeme ostvarivanja projekta:

Projekt se ostvaruje od početka školske godine ( 1. rujna 2016.) do Dana škole ( 29. travnja 2017.)

Dođite u školu sa savjetima, starim fotografijama i spremnošću za pomoć.

 

Vaša ravnateljica


Sigurnost djece na internetu

Misliš kako znaš sve o sigurnosti na internetu?

      

NEMOJ ŠUTJETI O PROBLEMIMA - POTRAŽI POMOĆ!


UPISI U SREDNJU
JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

Anketa
Kraj školske godine!
Kalendar
« Lipanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2016/17.

2. polugodište

MŠ Nuštar PN

MŠ Nuštar RN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

1. polugodište

MŠ Nuštar

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Raspored zvonjenja

SIGURNIJE NA INTERNETU

INDIVIDUALNI RAZGOVORI

      TERMINI

Oglasna ploča
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / www.os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju