preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

Login
Koliko je sati?

 

 

UPISI U SREDNJU

SLUŽBENI IZVORI INFORMACIJA

Kako se prijaviti?

PRIJAVA U SUSTAV

ODLUKA O UPISU UČENIKA U 1. RAZRED SŠ

VAŽNI DATUMI

REDOVNI UČENICI - PUBLIKACIJA Idemo u srednju!

CARNET Helpdesk KANAL NA VIBERU

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate, njihove roditelje, razrednike i druge dionike upisnog procesa u srednje škole da se pridruže info-kanalu o e-upisima pokrenutom na Viberu.

Kanal je pokrenuo CARNET Helpdesk, a na njemu ćemo vas obavještavati o svim važnim rokovima i čestim pitanjima koja pristignu na CARNET-ov Helpdesk. Kanalu se možete pridružiti putem ove poveznice ili skeniranjem QR koda:

 

OSTALI IZVORI INFORMACIJA

 

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Raspored zvonjenja

 

 

SIGURNO NA INTERNETU

 

 

eTwinning

"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Radno vrijeme

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

WEBMAIL

Projekt "Knjige na mreži"

Knjižnica Osnovne škole Zrinskih Nuštar uključila se u pilot-projekt „Knjige na mreži“ koji je sufinanciran od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske kao razvojni projekt u knjižničarskoj struci u 2018. godini, prihvaćen od Hrvatskog knjižničnog vijeća i u organizaciji Općinske narodne knjižnice Drenovci. Projekt će se provesti tijekom 2018. godine s ciljem učinkovitije iskoristivosti i produljenja životnoga vijeka knjiga, uspostave suvremenoga načina razmjene knjiga te povezivanja i suradnje članova knjižničarske zajednice. Projektom su obuhvaćene knjižnice kontinentalne Hrvatske koje imaju informatizirano knjižnično poslovanje u knjižničnom programu MetelWin. Projekt se provodi kroz sljedeće etape: edukacija operatera za rad na mrežnoj stranici, provedba projekta putem online servisa „Knjiga na mreži“, te vrednovanje i procjena učinaka, utjecaja i isplativosti projekta. Završena je prva etapa projekta edukacijom stručne suradnice knjižničarke Marine Kordić za operatera za rad na mrežnoj stranici te se pristupilo sljedećoj etapi provedbe projekta na online servisu „Knjiga na mreži“.

http://library.foi.hr/sajam/

 

preskoči na navigaciju