preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

Login
Koliko je sati?

 

 

UPISI U SREDNJU

SLUŽBENI IZVORI INFORMACIJA

Kako se prijaviti?

PRIJAVA U SUSTAV

ODLUKA O UPISU UČENIKA U 1. RAZRED SŠ

VAŽNI DATUMI

REDOVNI UČENICI - PUBLIKACIJA Idemo u srednju!

CARNET Helpdesk KANAL NA VIBERU

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate, njihove roditelje, razrednike i druge dionike upisnog procesa u srednje škole da se pridruže info-kanalu o e-upisima pokrenutom na Viberu.

Kanal je pokrenuo CARNET Helpdesk, a na njemu ćemo vas obavještavati o svim važnim rokovima i čestim pitanjima koja pristignu na CARNET-ov Helpdesk. Kanalu se možete pridružiti putem ove poveznice ili skeniranjem QR koda:

 

OSTALI IZVORI INFORMACIJA

 

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Raspored zvonjenja

 

 

SIGURNO NA INTERNETU

 

 

eTwinning

"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Radno vrijeme

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

WEBMAIL

 

13. studenog - Svjetski dan ljubaznosticheeky

Lijepom riječi lakše ćemo nekoga moći zatražiti za uslugu, mirnije ćemo razriješiti svaki problem, pristojnošću i dajući na znanje da nam je stalo do onoga o čemu netko drugi govori lakše ćemo uspostaviti komunikaciju pri prvom kontaktu s tom osobom. Ne trebamo se bojati biti ljubazni prema drugima. Ne trebao razmišljati na način da ukoliko ni ostali nisu ljubazni prema nama ne trebamo ni mi biti prema njima.

Pokažite da ste bolji karakter, da imate manire i da svoje lijepo ponašanje znate upotrijebiti u bilo kojoj situaciji. Osmijeh i lijepa riječ čine čuda. Možda vam osoba kojoj se lijepo obratite i nasmiješite ne odgovori odmah tako, 

Malo razumijevanja i premalo pažnje poklanjamo jedni drugima, zato pokušajte se ponašati prema drugima onako kako biste željeli da se drugi ponašaju prema vama.

Da, mogu uljepšati dan i drugima i sebi !smiley

Pokušajmo - isprobajmo moć osmjeha u autobusu, u školi. Svi  ćemo se osjećati bolje. A to je vrijedno napora! Nije cijeli svijet protiv nas!

 Kad nekome posvećujemo pažnju, to je sjajna prigoda da budemo i ljubazni.

Kad osvijestimo što drugi prolaze, lakše ćemo biti ljubazni prema njima. 

Naše raspoloženje ne smije utjecati na to kako se odnosimo prema drugima,  kad je čovjek ljutit ili uznemiren, teško može biti drag i ljubazan. Bolje je prošetati oko zgrade, napraviti 10 čučnjeva ili se povući u osamu i disati… Bolje je sve nego otresati se na druge! 

Kad osjetimo da treba reći ili napraviti nešto lijepo, učinimo to, iskoristimo prigodu. Tko zna kad će nam se, i hoće li uopće, idući put pružiti prigoda.yes

Ponašajmo se prema drugima onako kako bismo željeli da se oni ponašaju prema nama. Ne poštujemo li sebe, teško ćemo moći poštovati druge, a kamoli biti ljubazni prema njima.

                        Ema Perić, Ivona Grgić, Sara Vrselja i Ema Sesar
preskoči na navigaciju