preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Erasmus
Erasmus+ KA1 projekt "CREDI"

U petak, 24. svibnja, AMPEU je objavio odluku o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje odgoja i općeg obrazovanja. Naša škola je po prvi puta aplicirala na natječaj Erasmus+ KA1 mobilnosti i ostvarila pravo na financijsku potporu za provedbu projekta

Projektni tim čine učiteljice razredne nastave Marica Jurec, Sanja Lovrić i Marija Lesandrić, učiteljice engleskog jezika Blanka Cikač, Ninoslava Dolić i Marinela Ivić, učiteljica informatike Klaudija Wild, učiteljica hrvatskog jezika i povijesti Jasna Šarić, učiteljica njemačkog jezika Ljiljana Fišić i učiteljica glazbene kulture, koja je ujedno i koordinatorica projekta, Mia Mucić. Naziv projekta "CREDI" objedinjuje i naglašava važnost poticanja i razvijanja kreativnosti i digitalizacije u modernom društvu. Projektni tim će kroz strukturirane tečajeve u Dublinu, Barceloni, Lisabonu, Firenzi i Reykjaviku steći kompetencije i znanja potrebne za provođenje projekta CREDI. 
 

Učiteljica razredne nastave Marica Jurec i učiteljica engleskog jezika Marinela Ivić pohađat će strukturirani tečaj Flipped Classroom u Dublinu, a učiteljica razredne nastave Sanja Lovrić i učiteljica engleskog jezika Blanka Cikač pohađat će tečaj Stimulating creativity and innovation/Future classroom methodology of teaching u Lisabonu.  Učiteljica razredne nastave Marija Lesandrić i učiteljica glazbene kulture Mia Mucić obogatit će svoje znanje tečajem Smart Teacher Play More u Reykjaviku, a učiteljica informatike Klaudija Wild i učiteljica njemačkog jezika Ljiljana Fišić u Barceloni će usavršavati znanje na tečaju Web Solutions for the Classroom. Učiteljica engleskog jezika Ninoslava Dolić i učiteljica hrvatskog jezika i povijesti Jasna Šarić obogatit će strategije poučavanja znanjima stečenim na tečaju Integrating Creativity and Innovation into Teaching u Firenzi.

Radujemo se novim izazovima!


Projektne vijesti

Uspješne mobilnosti učiteljica OŠ Zrinskih Nuštar

Autor: Ljiljana Fišić, 9. 12. 2019. 20:35

Završene su mobilnosti učiteljica Osnovne škole Zrinskih Nuštar u projektu CREDI- Kreativnost i digitalizacija, koji je odobren je od strane Agencije za mobilnost i programe EU, a sufinanciran sredstvima EU Unije. Cilj projekta je stručno usavršavanje učitelja u izradi digitalnih nastavnih materijala te odgovorno korištenje digitalnih medija, usmjeravanje na razvoj i poticanje kreativnosti učenika, poticanje i razvoj kreativnog i kritičkog mišljenja u razrednoj nastavi i umjetničkom području.
 [više]

Mobilnosti učitelja- Lisabon i Firenza Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mia Mucić, 22. 10. 2019. 20:53

Učiteljice Blanka Cikač i Sanja Lovrić te učiteljice Jasna Šarić i Ninoslava Dolić prošle su prve dvije od ukupno pet mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta CREDI- creativity and digitalization koji je sufinanciran sredstvima Europske unije.

 [više]

PROJEKTNI SASTANAK I DISEMINACIJA

Autor: Klaudija Wild, 29. 9. 2019. 09:54

27.09.2019. održan je posljednji sastanak projektnog tima CREDI prije prve mobilnosti u Portugal na koju putuju učiteljice Blanka Cikač i Sanja Lovrić. Na sastanku su dogovorene posljednje pripreme i aktivnosti potrebne za mobilnost učitelja.

Kratak osvrt o projektu CREDI možete pročitati i u današnjem izdanju Vinkovačkog lista.

 

                          

 

 [više]

 Koliko je sati?

 

 

Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Raspored zvonjenja

 

 

SIGURNIJE NA INTERNETU

 

 

Prijevoz učenika

    

eTwinning

"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Radno vrijeme

INDIVIDUALNI RAZGOVORI
MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

UPISI U SREDNJU
PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2019./2020.

MŠ Nuštar RN

MŠ Nuštar PN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / www.os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju