preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

Login
Koliko je sati?

 

 

UPISI U SREDNJU

SLUŽBENI IZVORI INFORMACIJA

Kako se prijaviti?

PRIJAVA U SUSTAV

ODLUKA O UPISU UČENIKA U 1. RAZRED SŠ

VAŽNI DATUMI

REDOVNI UČENICI - PUBLIKACIJA Idemo u srednju!

CARNET Helpdesk KANAL NA VIBERU

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate, njihove roditelje, razrednike i druge dionike upisnog procesa u srednje škole da se pridruže info-kanalu o e-upisima pokrenutom na Viberu.

Kanal je pokrenuo CARNET Helpdesk, a na njemu ćemo vas obavještavati o svim važnim rokovima i čestim pitanjima koja pristignu na CARNET-ov Helpdesk. Kanalu se možete pridružiti putem ove poveznice ili skeniranjem QR koda:

 

OSTALI IZVORI INFORMACIJA

 

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Raspored zvonjenja

 

 

SIGURNO NA INTERNETU

 

 

eTwinning

"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Radno vrijeme

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

WEBMAIL

Erasmus+ KA1 projekt "CREDI"

U petak, 24. svibnja, AMPEU je objavio odluku o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje odgoja i općeg obrazovanja. Naša škola je po prvi puta aplicirala na natječaj Erasmus+ KA1 mobilnosti i ostvarila pravo na financijsku potporu za provedbu projekta

Projektni tim čine učiteljice razredne nastave Marica Jurec, Sanja Lovrić i Marija Lesandrić, učiteljice engleskog jezika Blanka Cikač, Ninoslava Dolić i Marinela Ivić, učiteljica informatike Klaudija Wild, učiteljica hrvatskog jezika i povijesti Jasna Šarić, učiteljica njemačkog jezika Ljiljana Fišić i učiteljica glazbene kulture, koja je ujedno i koordinatorica projekta, Mia Mucić. Naziv projekta "CREDI" objedinjuje i naglašava važnost poticanja i razvijanja kreativnosti i digitalizacije u modernom društvu. Projektni tim će kroz strukturirane tečajeve u Dublinu, Barceloni, Lisabonu, Firenzi i Reykjaviku steći kompetencije i znanja potrebne za provođenje projekta CREDI. 
 

Učiteljica razredne nastave Marica Jurec i učiteljica engleskog jezika Marinela Ivić pohađat će strukturirani tečaj Flipped Classroom u Dublinu, a učiteljica razredne nastave Sanja Lovrić i učiteljica engleskog jezika Blanka Cikač pohađat će tečaj Stimulating creativity and innovation/Future classroom methodology of teaching u Lisabonu.  Učiteljica razredne nastave Marija Lesandrić i učiteljica glazbene kulture Mia Mucić obogatit će svoje znanje tečajem Smart Teacher Play More u Reykjaviku, a učiteljica informatike Klaudija Wild i učiteljica njemačkog jezika Ljiljana Fišić u Barceloni će usavršavati znanje na tečaju Web Solutions for the Classroom. Učiteljica engleskog jezika Ninoslava Dolić i učiteljica hrvatskog jezika i povijesti Jasna Šarić obogatit će strategije poučavanja znanjima stečenim na tečaju Integrating Creativity and Innovation into Teaching u Firenzi.

Radujemo se novim izazovima!

Projektne vijesti
Erasmus+ projekt 2021.
Mia Mucić / datum: 26. 4. 2021. 14:19

Pozivaju se svi djelatnici, nastavno osoblje i stručna služba, da se jave za sudjelovanje u Erasmus+ projektu. U slučaju odobrenja projektne prijave, projekt će se provoditi tijekom šk. god. 2021./2022. Pismo namjere sudjelovanja u projektu možete uputiti na adresu: ravnatelj@os-zrinskih-nustar.skole.hr.

Rok za prijavu je 6. svibnja 2021. godine. Za sve dodatne informacije obratite se koordinatorici Erasmus+ projekata, učiteljici glazbene kulture, Miji Mucić.

Postanite i vi dio Erasmus+ tima! 


[OPŠIRNIJE]Mobilnosti učitelja- Lisabon i Firenza
Mia Mucić / datum: 22. 10. 2019. 20:53

Učiteljice Blanka Cikač i Sanja Lovrić te učiteljice Jasna Šarić i Ninoslava Dolić prošle su prve dvije od ukupno pet mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta CREDI- creativity and digitalization koji je sufinanciran sredstvima Europske unije.


[OPŠIRNIJE]PROJEKTNI SASTANAK I DISEMINACIJA
Klaudija Wild / datum: 29. 9. 2019. 09:54

27.09.2019. održan je posljednji sastanak projektnog tima CREDI prije prve mobilnosti u Portugal na koju putuju učiteljice Blanka Cikač i Sanja Lovrić. Na sastanku su dogovorene posljednje pripreme i aktivnosti potrebne za mobilnost učitelja.

Kratak osvrt o projektu CREDI možete pročitati i u današnjem izdanju Vinkovačkog lista.

 

                          

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju